2122: Хмельницька школа встановила загальноукраїнський рекорд

1233

 Хмельницька школа встановила загальноукраїнський рекорд. Мова про НВО № 28. Вони – перші в країні за кількістю учнів. На сьогоднішній день тут навчається – 2122-і дитини. Така кількість учнів створює деякі незручності, зізнаються і діти, і керівництво навчального закладу. Це, наприклад, навчання в дві зміни. Це – малесенький мінус, який зовсім не перекреслює величезний плюс. Якість навчання у школі – відмінна. Тут беруть не лише кількістю, але й якістю. 

 Ось так масово учні НВО № 28 зустрічають гостей своєї альма-матер. Привід для святкувань – доволі незвичний. Таким може похизуватися далеко не кожен навчальний заклад.

 2122 учні – це не просто рекорд Хмельницького, а всієї країни. В Національному реєстрі запевняють, шукали більше, утім, як-то кажуть, спіткала невдача.

 У результаті – диплом Національного реєстру рекордів України – вже у навчальному закладі. Його із рук експерта приймає колишня директорка НВО – теперішня заступниця мера. Галина Мельник не приховує, 28-ою щиро пишається.

 В тісноті, але не ображено й справді почувається кожен учень навчального закладу. Діти певні, їх школа найкраща. Тут завжди – особлива атмосфера – дружби, підтримки та розуміння.

 11-класниця Ірина уже починає сумувати за школою. Каже, до стін та шуму в них звикла. На нюанси в навчанні не нарікає, хоча, зізнається, вони присутні.

 З такою кількістю учнів в навчальному закладі, друга зміна – це вихід із ситуації. Лише 1 вересня до школи прийняли 380 першокласників.

 Зважаючи на це переплюнути власний рекорд 28-ій школі не вийде. Директор зізнається, навіть не будуть намагатися.

 

" " " "