3 тисячі атовців чекають на землю, а більшість хмельничан – на транспортну реформу. Пряма телефонна лінія з мером.

1272

Три тисячі атовців чекають на землю, а більшість хмельничан – на транспортну реформу. Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин нині спілкувався із містянами телефоном. Так, за годину відведеного на гарячу телефонну лінію часу, до мера встигли звернутися майже два десятки хмельничан.

Нормально сполучити Зарічанську із Раковим, пустити громадський транспорт на Кармелюка, збільшити кількість тролейбусів на п’ятому маршруті, а п’ятнадцятий – продовжити – основні прохання хмельничан, щодо транспорту у місті.

Комусь вода надто гаряча з-під  крану, іншим паркування під будинком заважає.

Заасфальтувати дорогу цьогоріч не зможуть, та засипати ями щебенем міський голова пообіцяв. Ремонту дороги просять і лез невські садові товариства, і жителі мікрорайону Гречани. Комунальні проблеми – теж одні із болючіших для додзвонювачів.

Люди готові заплатити частину грошей. Та й будуть змушені це зробити, згідно з Положенням про співфінансування.

Нині понад три тисячі учасників АТО стоять у черзі на земельну ділянку в Хмельницькому. Дають по шість соток, але й такої кількості землі у місті вже не знайти. Коштів для забезпечення тамтешньої інфраструктури у бюджеті теж немає. Втім, залишати захисників країни «за бортом» у Хмельницькому не збираються.

10 квартир атовцям надали цьогоріч, ще десятеро зможуть отримати покращене житло до початку 2018-го. Фактично усі родини загиблих захисників, чи бійців, що заробили на сході інвалідність, переконує міський голова, квартири вже отримали.

 

" " " "