2202

Презентація талантів, спортивний танець, представлення міста та український колорит. Вже вдванадцяте у Чернівцях відбулося свято грації та краси. Цього року столиця дитячого бюті-світу об’єднала чи не усі обласні центри України, у тому числі і Хмельницький. Більше того, наша землячка Анастасія Хоптяр стала принцесою фестивалю-конкурсу «Міні світ краси України-2017».

Це Анастасія Хоптяр. Нещодавно дівчинка представляла Хмельниччину на фестивалі-конкурсі «Міні світ краси України». Вже вдванадцяте свято грації та таланту відбулося у Чернівцях. Цього року столиця дитячого бюті-світу об’єднала чи не усі обласні центри, а це більше двадцяти учасниць. Втім, нашій красуні рівних не було.

Шлях до принцеси, зізнається Настя, був нелегким. Втім, зусилля того варті. Має красуня і інші нагороди, щоправда цю перемогу називає особливою.

Перед самим фестивалем був тиждень напружених репетицій. Щоправда, до свята краси дівчинка готувалася ледь не півроку. Спортивний танець, представлення міста та український колорит – кожен конкурс вимагав особливого таланту та наряду. Окрім цього, готували подарунки.

Те, що донька стане принцесою, каже пані Лариса, не сумнівалася. Щоправда, зізнається, хвилювання таки було.

Тепер Анастасія готується до наступних конкурсів. Щоправда, зізнається дівчинка, постійно бути міс – не її ціль, має іншу мрію. У майбутньому юна хмельничанка воліє стати відомою моделлю.

 

" " " "