Агрохолдинг «Мрія» допомагає людям.

2517

Будинок культури у Купині, фельдшерський пункт у Зверхівцях та храм у КреміннІй. І це лише у межах однієї адміністративної одиниці. Вже кілька років поспіль Агрохолдинг «Мрія» активно підтримує розвиток громад в регіонах, де орендує землю, а це, до слова, шість областей. Не виняток і Хмельниччина, зокрема Городоцький край. Тамтешню реальну підтримку аграріїв – бачили наші журналісти.

Донедавна так виглядали усі вікна у Купинському будинку культури. Мабуть, так би й було. Втім усе змінилося, коли на ці землі прийшов дбайливий інвестор. Минулого року у сільському клубі повністю реставрували підлогу, цього – капітальний ремонт побачили дві гурткові кімнати. 

 Попередньо, за сприяння «Мрії», у Купині з’явилося вуличне освітлення, нове життя побачила тутешня церква, відчули фінансову підтримку школа та дитячий садочок. Окрім цього, аграрії дали дорогу у світ місцевому сільськогосподарському обслуговуючому кооперативу.

Орендна плата пайовикам у Купині виплачується вчасно та у повному обсязі. Окрім цього, кажуть самі люди, аграрії завжди йдуть їм на зустріч. 

 На зустріч йде «Мрія» і пайовикам у селі Кремінна Городоцького району. Тут за сприяння агрохолдингу у церковному храмі реставрують іконопис.

" " " "