«Батьківщина» проти продажу землі. Кожен третій виборець Хмельниччини поставив підпис проти продажу землі.

1240

Другий етап 17-ої конференції Хмельницької обласної організації ВО «Батьківщина» відбувся в обласному центрі. Під час конференції партійці проаналізували виконану роботу та обговорили найважливіше питання сьогодення – продаж землі. Раніше «Батьківщина» розпочала масштабний збір підписів проти продажу сільськогосподарської землі в Україні. Нині майже кожен третій виборець Хмельниччини поставив свій підпис – проти.

У Хмельницькій області ініціативу збору підписів щодо заборони продажу землі підтримала кожен третій виборець. Загалом кількість тих, хто підтримав референдум своїм підписом, у регіоні на поточний момент більше 360 тисяч. Про це на черговій конференції обласної організації ВО «Батьківщина» повідомив Олег Лукашук. За його словами, дозволити продаж української землі – це те саме, що забрати в України найбільший, найвагоміший ресурс.

Завітав на конференцію подолян і народний депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Євтушок. Нардеп каже, керівництво партії задоволене роботою обласної організації. «Батьківщина» на Хмельниччині завжди виділялась чіткою політичною позицією та активною громадською діяльністю. Власне, приїхав нардеп із дорученням обрати голову хмельницької обласної партійної організації.

Кандидатуру Олега Лукашука на посаду голови Хмельницької обласної партійної організації «Батьківщина» всі присутні підтримали одноголосно.

На завершення конференції новообраний голова обласної організації відзначив кращих партійців грамотами.

 

" " " "