Бібліотекарі відзначають професійне свято.

2077

Хранителі духовності. 30 вересня  відзначають  всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди в області пройшов ряд заходів. Кращих працівників галузі відзначили подарунками. А от У Чорному Острові відбувся форум бібліотекарів, де культпрацівники представили творчі композиції.

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек Чорний Острів став місцем проведення форуму. Тут бібліотекарі представили творчі композиції.  Пані Катерина  із Масівців вже три десятки років – у бібліотечній справі. Як переконує жінка, її читачі вже нараховують три покоління.

Людина мислить, коли читає. Цю істину щодня підтверджують бібліотекарі своєю повсякденною роботою. На форумі учасники показали , як можна зацікавити нових відвідувачів та зміцнити авторитет читалень.

На форум завітали не лише бібліотекарі, а й читачі. Для постійних відвідувачів районна бібліотека підготувала  відзнаки. Пані Наталія таку отримала – жінка дуже любить читати та привчає до цього двох своїх донечок.

Царство духовності та джерело культурного збагачення. Сучасні бібліотеки – це не лише книги та формуляри. Це постійний пошук нових ідей та креативних підходів до читача – адже щоразу він стає вибагливішим.

Цими днями Хмельницька районна бібліотека відзначила 20-річчя з початку святкування Всеукраїнського дня бібліотек. В структуру закладу входять 52 читальні. Цього дня кращих працівників відзначили грамотами та подарунками. Долучився до привітань і благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч».

Відзначили і бібліотекарів у Волочиському районі. Там сертифікат на паломницьку  поїздку отримали місцеві працівники читальні.

Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» завжди підтримує культурні заклади краю. Цьогоріч  у Волочиському районі  благодійники передали книги до однієї із читалень, для іншої придбали комп’ютер, а у Хмельницькому районі  в одній із бібліотек  завдяки фонду з’явилась новенька оргтехніка.

" " " "