ІІ Форум економічного розвитку Хмельницького .

1729

Продажі, туризм та енергоефективність. У Хмельницькому відбувся ІІ Форум економічного розвитку. Його розділили на чотири панелі, кожна із яких сприятиме розвитку потенціалу міста. Так на першій обговорили сучасні інструменти управління продажами, другу присвятили бізнес-можливостям у туристичній сфері, під час третьої дискусії шукали енергоефективні рішення для бізнесу, а четверту панель-сюрприз зосередили на виході на зовнішні ринки й масштабуванні підприємства.

Один із них пан Ростислав. Він керівник української компанії, що займається управлінням продажами. Зокрема організовують роботу торговельних фірм і на Хмельниччині. На Форумі – спікер першої панелі.

А от Інна Кляп – спікерка другої панелі – «Бізнес-можливості у туристичній сфері». Доповідь львів’янки присвячена гастротуризму та стріт-фуду. Зокрема, вона поділилася секретами  створення гастрономічних фестивалів та розповіла про тренди вуличної їжі.

Подейкують на захід витратили майже півмільйона гривень. Та у міськраді переконані гроші не пустили на вітер. Чимало із артикульованих минулого форуму проектів вже втіленні в життя. Зокрема і місце проведення форуму – невипадкове. Як і планували минулоріч, у колишньому приміщенні торговельного центру «Європа» незабаром розпочнеться виробництво побутової хімії – розповідає директор підприємства.

Це – лише маленька частина і з того, що декларували минулого року, і що за 12 місяців зможло з ідеї перетворитися на реальність.

А ще дегазаційна установка, «Купуй хмельницьке» і відшкодування відсотків за кредитами… На рік наступний вже визначили пріоритети.

" " " "