«Буревісник» – призер Всесвітніх юнацьких ігор

2236

Другі та треті. Хмельницький регбійний клуб «Буревісник» повернувся з Всесвітніх юнацьких ігор. Відбулося спортивне свято у кінці червня. Тоді австрійський Клагенфурт об’єднав 32 країни світу та понад 10 тисяч учасників. Окрім регбістів, на масштабний захід з’їхалися представники футболу, легкої атлетики, плавання та інших видів спорту.

Двома командами хмельницький регбійний клуб «Буревісник» їздив на Всесвітні юнацькі ігри. Відбулося спортивне свято у кінці червня. Тоді австрійський Клагенфурт об’єднав 32 країни світу та понад 10 тисяч учасників. Щоправда, це не регбісти єдині. Були футболісти, легкоатлети, плавці та представники інших видів спорту. Щодо наших хлопців – з Австрії повернулися з нагородами – срібло та бронза. Попередньо, кажуть, посилено готувалися.

По суті, виснажливі тренування повернулися сторицею. Про це і свідчать австрійські нагороди. Молодші «Буревісники» стали срібними призерами, щоправда, кажуть хлопці, могли отримати медаль найвищого гатунку.

Старші «Буревісники» вибороли бронзу. Кажуть, суперники були сильні, а їм і без того бракує міжнародного досвіду. Після цих ігор, можна вигравати.

Власне, окрім самих змагань, Австрія залишила тільки позитивні враження. Найбільше потішили і водночас здивували дисципліна та порядок.

Тепер хлопці повернулися, щоправда для них змагання не закінчуються. До середини липня мають чесно заслужені канікули, далі – до роботи. Друга половина місяця – одне тренування в день, серпень – два – регбі та кросфіт. Так готуватимуть майбутніх чемпіонів України. Щоправда, каже тренер, в першу чергу, виховують людей та справжніх чоловіків. Чемпіонами малі «Буревісники», без сумніву, стануть. А ось будуть вони заміною чи конкуренцією теперішнім «Поділлю» та «Еволюшину» – покаже час.

 

" " " "