Бути успішним та конкурентоспроможним.

1023

Бути успішним та конкурентноспроможним. Починаючи з 2001 року Уряд України плідно співпрацює з Урядом Федеративної Республіки Німеччина. Впродовж цього часу Хмельницька область приймала активну участь у розвитку партнерських стосунків. І вкотре у обласному центрі відбувся захід, в рамках якого партнери програми «Fit for Partnership with Germany» шукають потенційних підприємців для цьогорічного стажування.

Підприємці із різних сфер діяльності Хмельницької області прийшли на зустріч  із  представниками компанії  GIZ. Останні займаються економічним партнерством між Німеччиною  та Україною. Вже сімнадцятий рік поспіль менеджерів та керівників підприємств навчають конкурентоспроможності. Кожного року до Німеччини в рамках проекту приїздить понад 100 підприємців зі всієї України. Сьогодні ж у Хмельницькому обирали найперспективніших претендентів на навчання.

Гідо Райнш –  керівник компанії GIZ – додає, для наших підприємців пропонують чотири тижні інтерактивних тренінгів за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччини.  Це дозволяє підвищити свідомість підприємців, перейняти досвід ведення міжнародного бізнесу, навчитися вести перемовини, а, головне, здобути особисті контакти підприємців за кордоном, для подальшого імпорту та експорту.

Проект відритий для всіх видів економіки. Основні вимоги до кандидатів – вік від 25 до 45 років, вища освіта, знання англійської мови та зацікавленість у ділових зв’язках з підприємствами Німеччини. Вдалося вже побувати за кордоном у рамках програми Олександру Лисенку. За місяць вдалося налагодити ділові стосунки.

" " " "