Як у Хмельницькому День Національної поліції святкували

1850

Майже 13 мільйонів викликів на 102, нова служба детективів та патрульна поліція у 35 містах країни. Сьогодні Національна поліція України відзначає третій день народження. Не залишився осторонь і Хмельницький. У нашому місті урочистості пройшли на Майдані Незалежності. Святкування поділили на дві частини – шикування, де нагородили кращих поліціянтів, та демонстрація техніки і амуніції.

Нові підрозділи, нова техніка та новий міжнародний досвід. Такими змінами за останні три роки можуть похизуватися правоохоронці країни. 4-го липня вони відзначають третій день народження. Не залишилися осторонь і хмельницькі поліціянти. У нашому місті урочистості пройшли на Майдані Незалежності.

Пан Дмитро, до прикладу, стереже чиюсь власність. Для цього у поліції охорони, саме там працює чоловік, є багато різноманітних приладів. Невеличку частину з них Дмитро демонструє хмельничанам.

А ось злочинця за слідом практично без проблем знаходить інспектор-кінолог Сергій Вдовін, щоправда не сам, а з чотирилапим другом.

Лабрадор Джерсі також шукає злочинця за слідом. Так як на службі нещодавно, то гучних розкриттів у собаки поки що немає, втім, каже кінолог Микола, усе ще попереду. Щодо Джерсі – працювати з нею суцільне задоволення.

Побачити та навіть скуштувати поліцейську кухню з середини – лише одна локація святкування. Інша – урочисте шикування. Там відзначали кращих з кращих. Свою нагороду, до прикладу, отримав Ігор Васильович. Правоохоронній діяльності він присвятив немало-небагато 28 років.

Нещодавно офіційно призначений головний патрульний області Олег Роо також отримав відзнаку. Це, каже коп, не особиста заслуга, а командна.

За службу віддану та важку відзначили кілька десятків тих, для кого служити та захищати – не принцип на папері, а життєве гасло. А загалом у свій день народження поліціянти приймали вітання від перших осіб області, містян та народних обранців.

" " " "