Які дороги найбільше потребують ремонту  Хмельницькій області?  Спеціальна комісія визначала, на які шляхи потрібно виділити кошти.

804

Як з поганих доріг вибрати найгірші? Непросте завдання для спеціальної  комісії, проте його намагалися  вирішити голосуванням. В області за пропозиціями районів та громад  визначали , які автошляхи місцевого значення ремонтуватимуть  у наступному році. На всіх грошей не вистачить, тож вибирали ті, що ведуть до соціальних об’єктів.

Наступного року має бути розроблена проектно-кошторисна документація, а згодом і ремонти доріг місцевого значення. На це з обласного бюджету втділять понад 750 мільйонів гривень. Для того, аби із поганих автошляхів вибрати найгірші, засідала ціла комісія. За пропозиціями районів  учасники зібрання вибирали, на  який ремонт виділити кошти.

Для того, аби підрядник  не мав збитків при укладанні дороги, автошляхи  вибирали довжиною більше  одного кілометра. Проте вони мають відповідати певним вимогам – з’єднувати соціальні об’єкти населеного пункту. Тож кожен представник району захищав надані пропозиції. Красилів планує відремонтували понад 14 кілометрів шляхів.

А у Новоушицькому районі  нагального ремонту потребують 5 відрізків дороги.

До деяких пропозицій  в комісії виникли зауваження. Тож спеціалісти мають переробити заявки, аби до ремонту шляхів долучилися і місцеві аграрії та підприємці.

" " " "