Чемпіонат ДПСУ з універсального бою завершився

2759

Смуга перешкод, кульова стрільба та рукопашний бій. У Хмельницькому завершився перший Чемпіонат Державної прикордонної служби України з універсального бою. Стартував турнір у вівторок, 4-го липня, та тривав чотири дні. У останній відбулися фінальні поєдинки, тепер переможці – відомі.

Смуга перешкод, кульова стрільба та рукопашний бій. Вперше прикордонники зі всієї країни змагалися в універсальному бою. Перший історичний турнір Державної прикордонної служби України приймав Хмельницький.

Стартував турнір у вівторок, 4-го липня, та тривав чотири дні. За нагороди змагалися більше сотні прикордонників з усіх куточків України.

Кращі – Національна академія Державної прикордонної служби України, Бердянський та Чернівецький прикордонні загони. Власне, представником останнього і є Іван Гушуляк. У ваговій категорії до 90 кілограмів 18-річний юнак став чемпіоном.

Бажання перемогти, віра в себе, а також шалена підтримка – у цьому секрет успіху, зізнається Іван Гушуляк. Каже, сам би не впорався, а ось коли в тебе вірять та підбадьорюють – справа інша. Власне, тому чемпіонські грамота та медаль – навіть не його, а всього Чернівецького загону.

Нагадаємо, цього року чемпіонат Державної прикордонної служби України з універсального бою затіяли вперше, втім точно не востаннє. Наступного року змагання пройдуть знову, а з часом стануть гарною традицією.

 

" " " "