Черги біля абонентського відділу – як пенсіонери штурмували «Хмельницькгаз».

910

Сотні абонентів «Хмельницькгазу»  зранку штурмували відділ обслуговування споживачів. Хмельничани вирішили особисто подати показники, чергу займали із самого ранку. А от в установі кажуть – це можна зробити онлайн, а за літніх людей покази можуть подати родичі. Більше про це розкажуть наші журналісти.

У четвер одразу після вихідних абоненти «Хмельницькгазу» масово кинулись подавати показники. Зробити це вирішили особисто, тож біля відділу абонентів ще до відкриття офісу було людно.

Усередині приміщення – ще більше люду. В основному це люди старшого віку. Кажуть, щомісяця приходять подати показники.

А цей клієнт «Хмельницькгазу» каже, прийшов з‘ясувати, чому у платіжці сума не співпадає із показами лічильника.

Як кажуть літні бабусі, стояти у черзі – завдання не з легких. Однак, діти зайняті, тож доводиться відвідувати абонентський відділ особисто.

Дочекатися прийому спеціаліста  у такому переповненому приміщенні – дійсно загроза  для здоров’я. Черги у відділах обсуговування працівники компанії спостерігають щомісяця з першого до 5 чмсла. Тож в «Хмельницькгазі» закликають подавати покази через інтернет. Чверть абонентів вже мають особистий кабінет – це зручно та просто, кажуть в акціонерному товаристві.

Два тижні тому в компанії запчаткували акцію «Зареєструй бабусю онлайн», аби родичі допомагали  старшим  платити за газ по-сучасному.

Близько 90 тисяч абонентів «Хмельницькгазу» подають покази, не виходячи з дому. Аби уточнити  дані, варто зателефонувати у контакт-центр. Проте це не замінить живого спілкування із персоналом.

 

" " " "