«Червоний» у Хмельницькому .

1952

«Червоний» у Хмельницькому. 20 липня в кінотеатрі Шевченка відбудеться допрем’єрний показ вітчизняної кінострічки. Презентувати власну роботу приїдуть режисер, сценарист і головний актор. Кіно продемонструють в рамках всеукраїнського промотуру, який охоплює 24 міста. Це – особлива можливість, оскільки загальнонаціональний показ відбудеться на чотири дні пізніше.

Роман «Червоний» був написаний відомим українським письменником Андрієм Кокотюхою. Автор отримав визначну нагороду від писемного конкурсу «Коронація слова» за кращий історико – патріотичний твір. Також його книга за останні чотири роки перевидавалася вісім разів. І нарешті у 2017 році має візуальне забарвлення.

Цього разу це – не простий показ фільму. Після презентації буде можливість поспілкуватися з творцями кінострічки. І особисто поділитися враженнями та отримати відповіді на запитання.

Кінострічка розповідає про героя, який бореться за ідеали вільної України в умовах тоталітарного режиму. Глядача перенесуть у 1947 рік. Про надію, боротьбу і незламність українського духу дивіться 20 серпня о 17 годині в кінотеатрі Шевченка.

 

" " " "