Чи довіряють хмельничани поліції?

1309

Чи безпечне наше місто та чи довіряють люди поліції? Хмельницькі патрульні питали городян про ефективність роботи інспекторів. Опитування провели у два етапи: перший – польове, коли поліціянти спілкувалися з містянами прямісінько на вулиці, та другий – електронне. За підсумком двох оголосили вердикт громадської думки – хмельничани довіряють їм на 60-70%.

Кілька місяців хмельницькі патрульні питали городян про ефективність роботи інспекторів. Опитування провели у два етапи: перший – електронне, другий – польове, коли поліціянти спілкувалися з містянами прямісінько на вулиці.

Опісля питань про безпеку в Україні та у місті зокрема, копи вивідували, чи допоможуть їм містяни у разі необхідності та чи телефонують на 102, коли стали свідком порушення.

І на десерт, звісно, – наскільки довіряють хмельничани патрульній поліції міста.

За підсумком двох етапів опитування – електронного та польового, патрульні оголосили вердикт громадської думки – хмельничани довіряють їм на 60-70%.

Насправді, кажуть копи, опитували містян неспроста. Адже, переконані, не самотужки, а тільки спільними можна зробити місто комфортним та безпечним для проживання.

" " " "