Чоловік, котрий збив двох жінок в Шепетівці, виявився посадовцем “Центру пробації”

Порушник вже здався правоохоронним органам, після чого в ДБР розпочали слідство

2666

Хмельницьке територіальне управління ДБР почало розслідування ДТП, у якій постраждало дві жінки, котрі переходили дорогу по “зебрі” в центрі Шепетівки. Про це повідомила прес-служба ТУ ДБР у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що подія трапилася 17 листопада приблизно о 17:00. Чоловік, за словами очевидців напідпитку, збив двох жінок, котрі перетинали дорогу на пішохідному переході. Потерпілих госпіталізували до лікарні. Виявилося, що винуватцем ДТП був заступник начальника одного з відділів філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області. Після скоєння аварії він зник з місця події, залишивши там своє авто.

Однак вже вночі, 18 листопада, чоловік сам з’явився до відділення поліції, після чого правоохоронці затримали його. Наразі за фактом грубого порушення ПДД вже відкрито кримінальне6 провадження. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Поблизу Хмельницького орендар незаконно забудував ліс: що вирішив суд

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Хмельницька обласна прокуратура. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

" " " "