Містяни голосують за проєкти Бюджету участі

745

Три мільйони на Громадські ініціативи. У Хмельницькому відкрито голосування за кращі проєкти Бюджету участі. Цього року на участь хмельничани подали понад півсотні ідей. Вони націлені зробити місто комфортним та креативним. Про найцікавіші ми розкажемо у циклі сюжетів. Нині про інтерактивну кімнату у книгозбірні.

Ось це приміщення в 11 квадратів планують перетворити на мобільну інтерактивну кімнату розвитку особистості. Із цією ідеєю працівники бібліотеки – філії №9 подалися на конкурс Бюджет участі. За 150 тисяч гривень вони хочуть оновити простір, встановити енергоощадне освітлення, закупити меблі, інвентар, комп’ютерну техніку та настільні ігри. Щоправда, головна мета проєкту, щоб усе придбане було мобільним.

Протягом року тут планують організовувати різноманітні вечори. Діти, студенти, військовослужбовці та пенсіонери зможуть розвиватися, навчатися та просто цікаво проводити своє дозвілля обмінюючись корисним досвідом. Тобто, жодних обмежень у віку, хобі та інтересах.

Якщо проєкт таки вдасться втілити у реальність, то його ініціатори обіцяють, буде пізнавально та весело.

Загалом конкурс Бюджет участі започаткували у 2017 році. За цейчас реалізовано низку проєктів. А от яких саме вирішують виключно містяни. За найперспективніші вони відають свої голоси. Долучитися до цьогорічного вибору можете і Ви.

" " " "