«День відкритих дверей» у прикордонників

1266

Знайомство з академією, виставка автомобільної техніки та показові виступи курсантів. Цими вихідними Національна академія Державної прикордонної служби України гостинно зустрічала гостей зі всієї країни. Спочатку потенційних абітурієнтів познайомили із самим вишом, його історією та діяльністю. Разом з тим, на стройовому плацу їх очікувала виставка авто- та спецтехніки. А ось найбільше майбутніх прикордонників вразили показові виступи курсантів.

Показові виступи курсантів, виставка авто- та спецтехніки, а також знайомство з Національною академією. У «День відкритих дверей» виш Державної прикордонної служби України гостинно зустрічав гостей зі всієї країни.

До прикладу, ось ці юнаки прибули з сумського «Кадетського корпусу». Усі як один воліють берегти державні рубежі.

Через три роки поповнити лави курсантів мріє і восьмикласниця Діана. Нині ж, каже, прийшла ще раз переконатися у своєму виборі та дізнатися умови вступу.

На «День відкритих дверей» до хмельницького вишу завітав чи не наймолодший абітурієнт. У майбутньому, каже Влад, неодмінно стане прикордонником, нині ж йому найбільше сподобалися показові виступи курсантів.

Перед показовими виступами, потенційних абітурієнтів познайомили із самим вишом, його історією та діяльністю. На стройовому плацу їх очікувала виставка авто- та спецтехніки. Разом з тим, майбутніх курсантів ознайомили з особливостями вступної кампанії.

На скільки збільшили держзамовлення поки що невідомо, втім те, що прикордонників побільшає – факт.

 

" " " "