Депутати Хмельницької обласної ради розробили проект-звернення до Парламенту. 

1088

Депутати Хмельницької обласної ради розробили проект-звернення до Парламенту.   У ньому йдеться про запровадження державної політики щодо розвитку   інституту сім’ї в Україні.  Текст звернення  презентували  на засіданні круглого столу . Там обговорили усі аспекти з представниками молоді та громадських організацій

Міцна сім’я – міцна держава! Саме  під таким гаслом депутати Хмельницької обласної ради ініціювали звернення до Парламенту, з пропозицією розглянути питання ефективного впровадження державної політики щодо розвитку інституту сім’ї в Україні.   Його проект  вони обговорили разом з представниками громадських організацій, науковців та молоді на засіданні круглого столу.  Вікторія –  студентка педагогічної академії.  Дівчина говорить, має свою модель  щасливої сім’ї. Про те – як правильно її будувати, хотіла б дізнатись від фахівців.  Зокрема, про роль сучасної жінки .

Сьогодні відбувається трансформація української родини, змінюється перерозподіл обов’язків.   Багато родин потребують сторонньої допомоги. Значний вплив на це має ситуація в державі .

Підготувати текст звернення депутати вирішили на сесії обласної ради.  У ньому йдеться про державну  соціальну програму для підтримки родин, виконання закону про насильство в сім’ї, надання допомоги малозабезпеченим та тим, хто перебуває у кризових ситуаціях, проведення парламентських слухань з прав людини.  Остаточно  затвердять проект на наступній сесії.

Долучитись до обговорення проекту може кожен бажаючий.  Він буде опублікований на сайті обласної ради .

" " " "