Дезінформація, підрив довіри до виборів, атаки хакерів – це все аби дискредитувати процес голосування.

840

Не допустити ворожих диверсій та запобігти будь-яким маніпуляціям під час виборів – співробітники Служби безпеки працюють в режимі підвищеної готовності. У СБУ кажуть у разі необхідності готові попередити можливе втручання у виборчий процес з боку ворогів України.

Побоюються спецслужбовці активізації тих, хто симпатизує проросійським силам, які нині окупували частину Донбасу та Кримський півострів. У Службі безпеки закликають українців бути пильними. Особливо ситуацій, котрі можуть стосуватися посягання на виборчі штаби, окружні чи дільничні комісії. У разі, якщо ви помітили тих, хто поширює матеріали антиукраїнського змісту, чи пробує дестабілізувати громадський порядок, про ці факти закликають повідомляти на гарячу лінію СБУ. У спецслужбі особливо пильно спостерігають і за електронним реєстром виборців.

Дезінформація, підрив довіри до виборів, атаки хакерів, підготовка терактів – це далеко неповний список інструментів, якими можуть скористатися проросійські сили, аби дискредитувати процес голосування. Спецслужбовці кажуть – готові до будь-якого розвитку подій, однак і громадян закликають не втрачати пильності. У разі отримання повідомлень, щодо протиправних дій направлених на зрив виборчого процесу уся інформація буде ретельно перевірена.

 

 

 

" " " "