Дитячий сміх та пустощі.

945

Щасливі діти – щасливі батьки! Вже двадцятий рік поспіль в Україні відзначають Міжнародний день захисту дітей. Традиційно цього дня  лунають співи та дитячий сміх. Батькам хочеться, щоб діти мали змогу добряче розважитися та відпочити. Аби мрія дорослих здійснилася, і діткам було чим зайнятися, укропівці у мікрорайоні Ракове влаштували справжнє свято дитинства.

У дружньому колі разом із улюбленими персонажами із мультфільму Фіксики діти розважаються. Традиційно у перший день літа на Хмельниччині відзначають День захисту дітей. Відтак і найщиріше свято дитинства відбулося в невеликому дворі  мікрорайону Ракове. Дітям такі забави до душі. Вона із радістю грають, співають та танцюють.

Жителі району були здивовані та щасливі. Та всі, як один говорять, такі празники їм потрібні.

Проблема більшості  батьків – важко дістатися до центра міста, де зазвичай відбуваються усі святкові заходи. Тому для них важливо, аби свято було поблизу їхнього будинку.

Організацією дитячого гуляння зайнялася Хмельницька обласна організація УКРОП. Вони попіклувалися, щоб діти не нудьгували, а надихнулися позитивними емоціями. Голова обласного осередку Дмитро Йовдій додає, в такій щирій і невимушеній атмосфері через звичайні прості речі діти і батьки стають трохи щасливішими.

" " " "