Дитячий табір «Калинівка» розпочав оздоровчий сезон

2771

Дитячий табір «Калинівка» радо відкрив свої двері для малечі. На першу зміну до закладу приїхало близько ста двадцяти дітей зі всієї області.  Тут відпочивають та оздоровлюються діти із малозабезпечених сімей. Цього року у таборі покращилися і умови проживання дітей.

Саме так у  таборі «Калинівка», що на Старокостянтинівщині відкрилася перша дитяча зміна. Цей заклад  є найстаршим оздоровчим дитячим табором  району. Та попри свій вік заклад знаходиться у гарному та доглянутому стані. Раніше тут зробили капітальний ремонт – оновили харчоблок,  спальні кімнати. Покращили і ландшафт.

Аби втілити задумане – знадобилося чимало коштів із районного бюджету. А ще залучалося фінансування   інвесторів та благодійників. Так, вже кілька років поспіль компанія «Кернел» та благодійним фонд «Разом з Кернел» всіляко допомагають вирішувати проблеми закладу. Цього року виділили сто п’ятдесят тисяч гривень.

Окрім цього кернелівці активно фінансують проекти з покращення матеріально – технічної бази шкіл та дитячих садочків, підтримують дитячі спортивні команди та виділяють кошти для художніх колективів. Чималу увагу Компанія  приділяє  і організації екскурсійних поїздок.

Кожного року аграрії виділяють мільйони на втілення проектів дитинства.  І вважають, що найкращі інвестиції – це інвестиції в наше майбутнє, в наших дітей.

Загалом  табір може прийняти близько трьохсот п’ятдесяти дітей. Сюди приїздять відпочивати не тільки із сіл району – є діти навіть з обласного центру. Кажуть, сюди їдуть із задоволенням та не вперше.

На Хмельниччині компанія Кернел працює вже понад шість років.  На підприємствах Компанії у області  працює близько 1700-т людей.  Розвиток Компанії не стоїть на місті, більше того уже зараз Кернел розпочав проект будівництва у Старокостянтинові  найбільшого в Україні заводу із переробки олійних культур.

Для реалізації цього проекту Компанія інвестує близько ста тридцяти мільйонів доларів. Запуск заводу дозволить покращити ситуацію із працевлаштуванням, сприятиме соціально -економічному зростанню регіону.  І, звичайно, це забезпечить  ще більшу  кількість проектів, які фінансуватиме Кернел  з думкою про дітей.

" " " "