Діти на продаж. 35 000$ за живий товар. Рідна мати зробила бізнес на своїх дітях

1894

35 тисяч доларів. Саме у стільки оцінила мати двох свої малолітніх дітей. Жінка намагалася продати власних доньку та сина невідомій родині. Угода не відбулася. Горе-матір затримали правоохоронці. Дітей в зозулі вилучили, наразі розглядається питання про позбавлення її батьківських прав.

35 тисяч зелених. Саме у стільки оцінила своїх дітей жителька Деражнянського району. В горе-матері – троє малолітніх на вихованні. Каже, двох старших вирішила продати, аби дати квиток у життя наймолодшому.

Про те, що власних чад планує позбутися, їм, каже, озвучила. 5-річній доньці та 7-річному сину повідомила, незабаром їх виховуватиме нова – краща мама.

Ідея віддати власних дітей на продаж, переконує сестра підозрюваної, виникла через соціальні служби. Нещодавно вони повідомили – найближчим часом дітей заберуть.

Родина підозрюваної давно перебувала на обліку в районній Службі у справах дітей, як та, що опинилася в складних життєвих обставинах. Тут кажуть, жінка давно залишилась без чоловіка і допомоги чекати їй просто не було звідки.

Зважаючи на це, двійко старших діток – тих, яких й планувала продати, давно виховувались в інтернаті у Вовковинцях. Після того, що вчинила – 7-річного хлопчика та 5-річну дівчинку разом із 2-річним братиком, скоріше за все переведуть у дитбудинок, позбавивши горе-матір батьківських прав. Їх вже вилучили з родини. Наразі діти перебувають в Деражнянській ЦРЛ на обстеженні. Лікарі запевняють, малеча – здорова.

Якщо  подальша доля дітей поки – невідома, долю горе-матері найближчим часом визначить суд.

Наразі слідство триває. Правоохоронці кажуть, на сьогодні встановили, незважаючи на доводи жінки, що продажем двох намагалася заробити на третього, , його також планувала продати – за півроку, коли підросте.

" " " "