«Неприхована краса»

1582

«Неприхована краса» через об’єктив Віктора Федотова. У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрилася перша персональна фотовиставка автора. Сорок дві світлини показують красу жіночого тіла. Представлені вони здебільше в чорно-білих кольорах. Відзняти, розсортувати та організувати виставку вдалося за два місяці. Майже всі дівчата на світлинах професійні моделі. Є серед них і хмельничанка.

Неприхована краси у стилі ню. 21 червня у Хмельницькому відкрилася перша персональна фотовиставка Віктора Федотова. Він вже понад 10 років займається фотозйомкою, здебільшого – комерційною. А от в такому амплуа дебютує перед глядачем. Фотограф розповідає, для нього у жанрі ню не було головним показати просто гарне тіло дівчини, а навпаки – зробити акцент на обличчі. Бо довершена композиція – це правильна картинка, ракурс, емоції та справжнє мистецтво почуттів.

Майже всі світлини у чорно-білих кольорах, лише деякі фото автор не обробляв. Каже, так вони виглядають значно краще.

70 відсотків жінок – професійні моделі у жанрі ню. Їх автор шукав майже по всій країні. Серед них є і хмельничанка. Щоправда, він не розповів де саме її світлини. Створити справжню історію у жанрі ню важко. Автор повинен відчувати тонку межу між мистецтвом  та звичайним несмаком. Інколи заради вдалого кадру потрібно відсіяти понад тисячу світлин.

Насолодитися «Неприхованою красою» можна до 10 липня у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.

" " " "