Ні поліцейському свавіллю!

901

«За» традиційні сімейні цінності і «проти» поліцейського свавілля!  Близько 2-х десятків активістів «Правого сектору» вийшли під стіни Головного управління Національної поліції Хмельниччини із вимогою покарати винних у розгоні «Маршу рівності», що відбувався у Києві 17 червня. Націоналісти негативно висловилися на адресу правоохоронців, ЛГБТ спільноти та перших осіб держави.

На цих аматорських кадрах з мережі «Ютуб» видно, як правоохоронці беруть у щільне коло демонстрантів «Анти гей параду». В хід йде сльозогінний газ і фізична сила.

На думку активістів «Правого сектору» такими діями правоохоронці порушили закон. Свої вимоги виклали у листі-зверненні.

Віддати листа хмельницьким правоохоронцям активісти так і не наважилися. Мовляв, поліцейські мали вийти до них і забрати листа.

Тим часом начальник сектору комунікації Національної поліції області Інна Глега телефоном нам повідомила, що виходити до активістів не будуть, бо акція інформаційно-роз’яснювальна, а не протестна.

Акція «Ні поліцейському свавіллю!» тривала близько години. Наприкінці  націоналісти розмалювали ганок обласної поліції кольорами ЛГБТ спільноти та зневажливими написами на адресу Президента України і Міністра МВС. Після чого залишили листа з вимогами на дошці оголошень Головного управління Національної поліції Хмельницької області.

" " " "