ДівчатаФест у Хмельницькому.

946

Швидкість та бойові мистецтва. У Хмельницькому на Майдані Незалежності вихідними проходив фестиваль «ДівчатаФест». Він зібрав талановитих дівчат, котрих важко назвати слабкою статтю.

Жінки-військові, жінки-патрульні та ті, хто любить швидкість. Десятки представниць прекрасної статі вихідними заполонили Майдан Незалежності. Саме тут проходив фестиваль «ДівчатаФест». У Хмельницькому це перший подібний захід. Як зізнаються дівчата у формі – робота вимагає багато зосередженості, та у звичайному житті турбота про сім’ю на першому місці.

Дівчата-патрульні  разом із дітками складали пазли. За це найменші учасники конкурсу отримували призи. Показували свою майстерність у жінки-байкери. Для Оксани це вже стиль життя – вона вперше сіла на залізного коня понад 10 років тому. Часом дівчина на трасі відчуває утиски від водіїїв автівок, та це хобі, каже, на все життя.

А от Катерина за  кермом мотоциклу лише два роки. До такого заняття її привів коханий. Тепер разом і подорожують, і ремонтують двоколісного.

Найбільш емоційно проходили тест-драйви автівок від хмельницьких водійок. Професійно тримати кермо ці жінки вміють.

Світлана Курська працює  патрульною. Та вже багато років вправно водить автівку. Першим вчителем у неї був батько.

А от начальниця управління торгівлі міськради Руслана Сідлецька має водійський стаж понад 15 років. Каже, сучасна жінка нікому нічого не повинна доводити. Можна бути самодостатньою  та встигати будувати кар’єру та піклуватись про сім’ю.

Наймолодша депутатка міськради Анастасія Ярова  лише у процесі отримання водійських прав. Дівчина любить кататись на велосипеді, а от чи братиме участь у тест-драйві автівок на фестивалі – поки роздумує.

Загалом цього дня на фестивалі можна було показати свої вміння,  побачити майстер-класи бойових мистецтв та поспілкуватись у неформальній обстановці  із бізнесвумен та депутатками.

 

" " " "