Днями у Хмельницькому пройшов захід присвячений соціальній мережі Інстаграм.

1514

Днями у Хмельницькому пройшов захід присвячений суто соціальній мережі Інстаграм. Найвідоміший блогер західної України та представники різних компаній ділились своїм досвідом ведення цієї соціальної мережі.  Які ж секрети успіху та заробітку в Інстаграмі розкрили хмельничанам на Інстадей ви дізнаєтесь у наступному сюжеті.

Інстадей-захід присвячений виключно соціальній мережі Інстаграм. Мобільний додаток який встановлений у 6,5 млн українців. Звичайний користувач переглядає стрічку новин у цій мережі в середньому 14 разів на день. Вадим  організатор та спікер Інстадей у Хмельницькому, розповідає що подібні заходи у нашому місті проводять не вперше.

Знайомтесь, це Таня Пренткович, тернополянка, найпопулярніший блогер західної України, яка на своєму прикладі розповідає як правильно просувати свою сторінку у Інстаграмі. На даний момент на Таню підписані більше 100 тисяч користувачів. Вона змогла заволодіти аудиторією завдяки популярній на сьогоднішній день темою материнства.

Максим розповідає, що ніхто не очікував такого ажіотажу і розраховували побачити вдвічі менше відвідувачів.

Таку подію не оминули стороною і вже популярні хмельницькі блогери, яких неодноразово ставили у приклад під час презентацій.

Альона та Євгенія, у якості спікерів спробували себе вперше, до презентації готувались ретельно, але не зважаючи на хвилювання, змогли донести слухачам інформацію про те як перевести підписників з онлайну в офлайн.

 

 

 

" " " "