До Хмельницького з’їхалися кращі юні тенісисти країни

1774

Змагання для наймолодших. У Хмельницькому відбувся відкритий чемпіонат області з великого тенісу. Участь у турнірі взяли кілька десятків спортсменів, серед яких  не лише представники нашого краю. Так, щороку «Подільську надію» відвідують все більше юних тенісистів з інших регіонів країни.

Корти знову кличуть. Цими вихідними Хмельницький приймав відкритий чемпіонат області з великого тенісу «Подільська надія». Участь у турнірі взяли кілька десятків наймолодших спортсменів, серед яких і хмельничани, і гості міста.

Цього разу за перемогу змагаються наймолодші тенісисти: хлопчики та дівчатка віком до 10-ти років. Потім такі ж турніри проведуть для інших вікових груп, втім цей, кажуть організатори, – найважливіший. Це тому, що дозволяє відразу побачити перспективних дітей.

Одними з претендентів є Нікіта Білозерцев та Андрій Рижанський. На тенісному корті хлопці одне до одного звикли, адже щоденно разом тренуються, втім сьогодні вони – суперники.

Отримати свій перший кубок прагне і Яна Мевша. Дівчинка пригадує: великим тенісом захопилася півтора роки тому, а тепер це захоплення переросло у значно більше.

Секретів успіху, каже Яна, немає. Головне – бажання.

Переможці та призери «Подільської надії» стануть відомі через тиждень, адже стільки часу триватиме турнір. А далі тенісні корти покличуть на змагання старші вікові групи дітей.

" " " "