До першого вересня патрульні влаштували акцію

1076

До уваги батьків та учнів. До першого вересня патрульні поліцейські нагадали про важливість дотримання ПДР. На майданчику навпроти кінотеатру Шевченка копи влаштували акцію, яку поділили на дві локації. У першій юні хмельничани повторювали правила дорожнього руху, у другій досліджували поліцейську автівку та приміряли амуніцію.

Майданчик навпроти кінотеатру Шевченка перетворився на невеличке патрульне містечко. До першого вересня місцеві поліцейські вирішили нагадати батькам та дітям про важливість дотримання ПДР.

Першовересневий захід копи поділили на дві локації. У першій юні хмельничани повторювали правила дорожнього руху, у другій досліджували поліцейську автівку та приміряли амуніцію. Так, з патрульною кухнею вже познайомилися Павлик та Настя.

Пані Ірина прийшла з донечкою. Дівчинка ще ні школу, ні садочок не відвідує, втім вже знає елементарні правила дорожнього руху.

Павлик та Настя правила дорожнього руху також знають. ПДР, кажуть діти, вивчають і вдома, і в садочку.

Тож напередодні нового навчального року патрульні поліцейські рекомендують батькам повторити зі своїми чадами правила, діткам дотримуватися їх, а водіям бути пильними на дорозі.

 

" " " "