Додаткові напрямки польотів, зменшення цін і збільшення пасажиропотоку.

1154

 Додаткові напрямки польотів, зменшення цін і збільшення пасажиропотоку. Президент України обговорив із керівництвом лоукостера Ryanair їхні перспективи в Україні. Глава держави зустріччю лишився задоволений, і навіть зміг домовитися про знижки для всіх українців.

До Лондона – за 5 євро. Після зустрічі з українським Президентом лоукостер Ryanair оновить цінову політику на українському ринку. А все через те, що Петро Порошенко вирішив особисто перевірити, чи доступні розрекламовані дешеві квитки на сайті. І зміг знайти лише рейси по 9 євро. Про що і розказав керівництву компанії.

В Ryanair на Україну – амбітні плани. Вже найближчим часом, порахували в компанії, їхній пасажиропотік сягне мільйона. Зараз лоукостер закриває вже 12 популярних напрямків з Києва, і ще 5 зі Львова. В перспективі трьох-п’яти років, заявляють у керівництві лоукостера – пасажирів стане вп’ятеро більше.

 Петро Порошенко підкреслив – масштабний старт роботи лоукостерів – робить ринок авіаперевезень в Україні конкурентним, змушує інші компанії знижувати ціни і оновлювати сервіс. А також стимулює Німецькі, Британські та інші крупні авіакомпанії боротися за українського пасажира.

 

" " " "