Дружина мільйонерка, а чоловік народний депутат – аналіз декларації Володимира Ватраса

1068

7 квартир, дружина мільйонерка і десятки тисяч доларів готівкою. Народний депутат України  від монобільшості, 72 номер у списку партії, адвокат і науковець Володимир Ватрас у 2019 році заробив на один мільйон гривень більше, ніж до обрання. Власне, дохід отримав не особисто він, а його дружина, яка стала керівницею адвокатської контори після «народного».

Він законотворець, а вона підприємець. Народний депутат України, номер 72 у списку монобільшості і відомий на Хмельниччині адвокат  Володимир Ватрас виявився менш успішним за дружину підприємцем. Оксана Ватрас лишень за рік у кріслі керівниці адвокатської контори заробила понад 1 мільйон гривень. Тим часом чоловік, який нині пише закони, доклав у родинний бюджет тільки 362 тисячі гривень. З них 171 тисяча – це парламентська зарплата, решта  – дохід від оренди майна,   гонорари і зарплата з попереднього місця робити. Цікаво, що у 2018-му подружжя на двох заробило усього 314 тисяч гривень.

Зросли доходи – зросли і заощадження. На двох подружжя задекларувало солідні суми.  В декларації значиться майже 60 тисяч доларів, це на 10 тисяч більше, ніж торік; 42 тисячі євро – тут сума стала;  і 866 тисяч гривень – це майже на 100 тисяч більше, ніж до обрання. Кошти переважно готівкою. На рахунках нині близько 170 тисяч українських грошей.

Та, мабуть, найбільша інвестиція депутатської родини  – це нерухомість. Народний задекларував 7 квартир у Хмельницькому,до речі, це на одну більше, ніж до обрання. Ще  є два помешкання і два гаражі, значаться як недобудови.

Окрім квартир у Ватрасів є ще 4 земельні ділянки у Хмельницькому і Полонському районахта готельний номер у Києві. Останній – нардеп орендує.  А щеторік депутат придбав автівку майже за пів мільйона гривень. Тож тепер їх в родині три: HyundaiIX 55, Volkswagen Polo, і найновіша SUZUKI VITARA.  Ані кредитів, ані предметів розкоші в декларації не значиться.

" " " "