Ексклюзивна 3D-вишивка у Хмельницькому

1600

П’ята річниця «Світлиці-Музею» та 68-ма персональна виставка. Золота голка України, хмельничанка Ніна Гончарук відсвяткувала одразу дві визначні дати. З такої нагоди майстриня-художниця зібрала найкращих друзів, розповіла про досягнення та поділилася планами на майбутнє. Окрім того, традиційно, презентувала унікальну 3D-вишивку.

Пейзажі, натюрморти, патріотична тематика та, навіть, карта України чи Хмельниччини. Усе це без проблем намалює Ніна Гончарук, щоправда не на папері, а голкою та нитками. Етно-мистецтво майстриня-художниця освоїла ще у дитинстві, нині ж у плані вишивки носа втре будь-кому.

Нині хмельничанка володіє майже усіма техніками вишивки, втім зупинилася на 3D, та не у розвитку.  Натомість майстриня намагається своїм живописом прикрасити усе навколо. Щоправда, зізнається, до її музею приходять не так часто, як хотілося б.

Днями Золота голка України Ніна Гончарук святкує одразу дві визначні дати. Цьогоріч п’ятий день народження відзначає її «Світлиця-Музей» та проходить 68-ма персональна виставка. З такої нагоди майстриня-художниця зібрала найкращих друзів, розповіла про досягнення та поділилася планами на майбутнє. Окрім того, традиційно, презентувала унікальну 3D-вишивку.

Вишивка Ніни Гончарук і справді унікальна, по суті, як і сама майстриня. Вона, окрім того, що воліє показати українську красу, то бажає ще й вчити інших. А зовсім скоро, сподівається пані Ніна, напише власну книгу «Живопис голкою» і тоді, переконана, поціновувачів традиційного мистецтва стане більше.

 

" " " "