Електронні сервіси у державній службі зайнятості

2645

Звітність он-лайн та дистанційний запис до спеціаліста центру зайнятості. Державна служба зайнятості впровадила нові електронні сервіси. Наразі на веб-сайті служби роботодавцям можна зареєструватися в «Електронному кабінеті роботодавця». А для тих, хто шукає роботу, працює «Електронна черга» та «Персональний кабінет безробітного».

Звітність он-лайн та дистанційний запис до спеціаліста центру зайнятості. Державна служба зайнятості впровадила нові сучасні електронні сервіси. Тож тепер послуги біржі праці для громадян стали ще доступнішими.

Багато можливостей створено саме для безробітних. До прикладу, сьогодні для того, аби переглянути інформацію про вакансії вже не обов’язково відвідувати центр зайнятості.

Є ще одна послуга – «Електронна черга». Вона допоможе безробітному у режимі он-лайн записатися на прийом до фахівця центру зайнятості.

Також ті, хто у пошуках роботи, можуть зареєструватися у «Персональному кабінеті безробітного».

У «Персональному кабінеті» людина, котра шукає роботу, може переглянути перелік пропозицій щодо професійного навчання, нарахування та виплати допомоги по безробіттю та отримати інші онлайн-послуги.

Про тих, хто тільки обирає професію, у державній службі зайнятості також подумали. Це – онлайн-послуга «Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри».

Для тих, хто надає роботу, також створено сучасний сервіс  – «Електронний кабінет роботодавця».

Окрім цих, «Електронний кабінет роботодавця» надає й інші можливості.

Тож тепер зручно, швидко та безпечно електронними сервісами служби зайнятості можуть користуватися усі: роботодавці, безробітні та ті, хто тільки обирають професію.

" " " "