Фотовиставка 18+.

1830

Фотовиставка 18+. У музеї-студії фотомистецтва відбулася виставка Олега Огородника.  43 оригінальні фотознімки витримані у стилі НЮ. Історія не знає чіткої дати народження нового стилю. Та перша виставка під назвою «дагеротипні зображення» відбулася у Франції 1840 року.  Автор використовує унікальні техніки, які допомагають зістарити зображення. Кожна його робота неповторна.

Краса жіночого тіла захоплювала чимало відомих митців. Вони увіковічували її у скульптурах і живописі, а в сучасності – у фотографіях і кінематографі. Так і український фотомитець Олег Огородник створив персональну виставку. На ній він представив 43 світлини, виконаних в унікальній техніці ручного друку.

За рахунком автора – 22 персональних виставки. Цього разу він підготував світлину у пікантному стилі НЮ. Він зображає оголене людське тіло чи його частини. Цікаві і техніки, які використовує пан Олег – це білковий і соляний друк та ціанотипія.

Навіть чоловіки, які прийшли відвідати фотовиставку, знають про унікальність такого фотодруку.

Деякі роботи автора знаходяться в іноземних музеях і приватних колекціях.  Його моделі ніби оживають на папері і глядач може насолодитися красою жіночого тіла. На думку відвідувачів, такі виставки для міста потрібні, вони розширяють сучасну свідомість.

Побачити світлині з привабливим жіночим тілом можна до 10 серпня. Головне, аби відвідувачі були повнолітніми.

 

" " " "