Хмельничани почують музику у стилі блюграс. В Мистецькому дворику виступить американський гурт «Cisco & the Racecars».

1238

Протягом тижня Україною мандрує американський гурт «Cisco & the Racecars». Музиканти прагнуть познайомити українців із таким стилем музии, як «блюграс». Власне, блюграс – це  суміш музики іммігрантів із Британських островів, афроамериканців, а також джазу і блюзу. Артисти вже побували у Києві. На Хмельниччині відвідали Стару Синяву та село Пасічна.

Народна американська музика лунала сьогодні в стінах міської ради. Гурт «Cisco & the Racecars» завітали до Хмельницького. Перед виступом зустрілись із міським головою та поділились враженнями від подорожі Хмельниччиною.

Гурт «Cisco & the Racecars» існує вже 6 років. Артисти кажуть – їх головна мета розповісти про музику, яку вони грають. Адже представляють не знайомий для України стиль – блюграс. У Хмельницькому у «Cisco & the Racecars» буде два виступи: 2 липня о 20:00 джем-сейшн у Мистецькому дворику музичної школи №1 ім. М. Мозгового. А також 3 липня о 19:00 концерт у міському будинку культури за участю Хмельницького муніципального камерного хору. Вхід вільний.

" " " "