Хмельничани стали переможцями одразу двох чемпіонатів світу

1101

Комбат дзю-дзюцу та бойове самбо. Хмельничани стали переможцями одразу двох чемпіонатів світу. Днями одне з найбільших міст Чехії Острава приймало спортсменів з-понад двох десятків країн світу. Серед учасників міжнародних стартів були і українці. У склад нашої збірної увійшли шістнадцятеро хмельничан. У Чехії подоляни не просто стали переможцями, а й здобули чергові спортивні звання.

Це вже кадри тренувань після світової першості – жодного відпочинку, тільки бажання бути кращими.

Нещодавно ці хлопці заявили про себе одразу на двох чемпіонатах світу. В Остраві пройшли міжнародні старти з комбат дзю-дзюцу. Позмагатися у двох версіях, це – повний контакт та цього року вперше боротьба, прибули спортсмени з-понад двох десятків країн світу. Серед учасників були і українці. У склад нашої збірної увійшли шістнадцятеро хмельничан.

Максим Пашков з Чехії повернувся абсолютним чемпіоном. Рівних йому практично не було, хоча, каже боєць, суперники були насправді сильні.

У командному заліку серед двох десятків країн Україна стала першою. Другий чемпіонат, де відзначилися українці, також пройшов у Остраві. Тут до складу нашої збірної увійшли четверо хмельничан.

Саме Данило Гнатів привіз додому бронзову нагороду. Юнак програв бій за вихід у фінал, тож довелося боротися за третє місце. Де схибив, каже боєць, знає, тож більше такої помилки не допустить.

У підсумку на чемпіонаті світу з бойового самбо Україна зайняла перше місце. Так, з двох міжнародних стартів тільки хмельничани привезли 14 нагород. Окрім того, Данило Гнатів став майстром спорту України, Федір Репков – заслуженим майстром спорту та ще п’ятеро бійців виконали нормативи майстра спорту міжнародного класу.

" " " "