Хмельничани стали переможцями у Італії

1848

Два золота та одне срібло. Хмельничани відвідали тридцять перший  Міжнародний турнір з дзюдо в Італії. Участь у змаганнях взяли понад дві тисячі учасників з 12 країн світу. Україну представляли чотири команди – зі Львова, Кропивницького, Слов’янська та вперше хмельницькі новаторівці. Троє з восьми земляків додому повернулися з нагородами.

Ще донедавна Олексій Жижанов сам виступав на змаганнях як всеукраїнського, так і європейського та міжнародного рівнів. А вже у кінці лютого на турнір до Італії їздив у ролі тренера.

Сонячна Італія вже тридцять перший рік поспіль зустрічала дзюдоїстів з усього світу. Так цьогоріч сюди завітали понад дві тисячі учасників з 12 країн. Україну представляли чотири команди – зі Львова, Кропивницького, Слов’янська та вперше хмельницькі новаторівці. Троє з восьми земляків додому повернулися з нагородами. Іван Гурняк, до прикладу, із золотою нагородою.

У якості чемпіона з міжнародного турніру повернувся і Назар ФлІнта. Перемогти, зізнається спортсмен, вдалося завдяки маленьким секретам успіху.

А ось Владислав Гончар у фіналі поступився, тим самим додому повернувся на другій сходинці міжнародного турніру.

У підсумку хмельничани завоювали два золота та одне срібло. Результатом, кажуть, задоволені, втім могли виступити краще.

Наступного разу, запевняють новаторівці, ані вдома, ані за кордоном своїх нагород не подарують.

 

" " " "