Нові тролейбуси для комфортного перевезення

1062

Нові тролейбуси для комфортнішого перевезення хмельничан та гостей міста. Автопарк Хмельницького комунального підприємства  «Електротранс» поповнився сімома електромашинами.  Окрім них,  вулицями міста курсуватиме транспортний засіб, котрий повернувся із капітального ремонту. Вартувало оновлення міському бюджету більше 34-х мільйонів гривень.

Пан Микола водієм тролейбуса працює з 1992-го року. Раніше кермував  старими машинами, тепер їздитиме у одній  із нових. Каже, вже переконався у кращій роботі та функціональності рогатого.

Про кращі умови роботи та технічні характеристики  нових тролейбусів кажуть і кондуктори. Запевняють,  і настрій пасажирів, котрі їдуть у нових машинах, ліпший.

За останні два роки комунальне підприємство поповнило свій парк на 19-ть машин.  Майже всі вони були придбані за кошти міського бюджету.

Кожного дня на лінію виходить близько семи десятків тролейбусів. Більша частина нових,   за словами Віктора Паламарчука,  будуть їздити тими маршрутами, в яких великий пасажиропотік.

Міський голова не виключає придбання і дуобусів аби з’єднати  транспортним сполученням ті мікрорайони, в яких не прокладені шляхи для звичних тролейбусів.

Після презентації міський голова  традиційно придбав на пам’ять два десятка тролейбусних квитків.

 

" " " "