Хмельничанка Полліанна Рижак – фіналістка Дитячого Євробачення-2017

1877

Вболівай за своїх! Хмельничанка Полліанна Рижак змагатиметься за перемогу у нацвідборі Дитячого Євробачення. Чотирнадцятирічна дівчинка вже потрапила у десятку найсильніших виконавців серед українських дітей. Фіналістів обирало спеціальне журі. А вже цієї п’ятниці відбудеться фінал національного відбору і визначати суперфіналіста – того, хто представлятиме Україну у Грузії, обиратимуть глядачі смс-голосуванням.

Так свою пісню «On your way» у півфіналі нацвідбору до Дитячого Євробачення виконує Полліанна Рижак. Обов’язкова вимога до кожної пісні: 40% тексту українською, решта – англійською. І авторство належить виконавцеві.

За перемогу у півфіналі змагався тридцять один виконавець. У фінал потрапили лише десятеро. Восьмеро з них – кияни, ще один дует з Івано-Франківська та Полліанна Рижак із Хмельницького. Їй чотирнадцять і співом займається майже усе своє життя.

Відтоді з піснею не розлучається. Крім того грає на фортепіано та скрипці – увесь час присвячує музиці. Нині ж активно готується до фіналу – останнього етапу національного відбору до Дитячого Євробачення-2017. Його транслюватиме телеканал UAПерший.

Тож хто поїде до Тбілісі 26 листопада представляти Україну визначатимете саме ви. Та Полліанна Рижак чекає на вашу підтримку.

 

" " " "