Хмельниччина повністю оновила Сервісні центри МВС

1373

Без віконець і дверей, проте з електронною чергою… Хмельниччина повністю реформувала колишні МРЕВи у сучасні сервісні центри МВС. Нині відкрили одразу дві такі установи – у Шепетівці та Дунаївцях. Вони додалися до Кам’янця-Подільського, Старокостянтинова та Хмельницького. Так область стала однією із перших в країні, якій вдалося це зробити. Реєстрація транс засобу, довідка про несудимість чи водійське посвідчення – відтепер подоляни можуть отримати всі ці послуги із максимальним комфортом та мінімальними витратами.

Повністю перейти від МРЕВів до сервісних центрів. Змінився не лише інтер’єр приміщень, а й підхід до роботи. Пані Оксана – адміністраторка центру у Шепетівці, каже, застала попередників терцентрів, різниця разюча.

Тут кажуть, у опенспейс офісі навіть працювати краще – усі як на долоні, тож і претензій немає. Електронна черга покращила моральне самовідчуття адміністраторів, стверджують працівники.

Пані Оксана – одна із семи адміністраторів Шепетівського центру.  Увесь персонал налічує – дванадцять осіб. Ще двоє – експерти, котрі перевіряють автомобілі.

За такі послуги Шепетівський бюджет поповнився на понад шістсот тисяч гривень. Пощастило нині і Дунаївцям – там теж сьогодні відкрили оновлений Сервісний центр. Вони – стали останніми, які мали працювати,  у нашій області.

 

 

" " " "