Хмельниччина відзначила день працівників культури

939

Хмельниччина цього дня  святкує всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.  З нагоди свята декілька сотень працівників цієї галузі зібралися у Хмельницькому академічному театрі ім. Михайла Старицького. Для митців області тут влаштували справжнє дійство, а посадовці краю кращих працівників відзначили відзнаками та цінними подарунками.

Виставка народного мистецтва, лялькарі, виконання класичної музики та багато інших культурних заходів. Так працівників культури та майстрів народного мистецтва зустрічали у театрі імені Михайла Старицького. Приїхали сюди митці зі всієї області. Були і початківці, і старожили цієї галузі, котрі внесли неоціненний вклад у розвиток галузі.

Цього року закладам культури, народним колективам, майстрам та музикантам вдалося зробити значний внесок у розвиток культури. Чимало вітчизняних митців мали змогу відвідати інші країни, де продемонстрували національний колорит.

Ірина Трунова запевняє,  мистецький потенціал українців – дуже великий. Тому нам є чим пишатися, наслідувати, примножувати та демонструвати на весь світ.

З нагоди свята, кращих працівників галузі обласні посадовці нагородили відзнаками та цінними подарунками. Вони зазначили, держава в подальшому буде всіляко підтримувати  культурні починання.

 

" " " "