Хмельниччина – з новим керівником.

906

Хмельниччина – з новим керівником. У середу, 16 травня, про свою відставку у Фейсбуці заявив Олександр Корнійчук. Аби представити вже нового голову Хмельницької ОДА – приїхав сам Президент – Петро Порошенко. Напеперодні він підтримав пропозицію уряду щодо призначення на цю посаду Вадима Лозового.

У сесійну залу Хмельницької ОДА заходить Президент – Петро Порошенко. Він тут з почесною місією – представити нового керівника області. Перед цим Гарант береться розповідати про здобутки держави за останні роки. Говорить про зміцнення обороноздатності країни, впровадження безвізового режиму, успішність реформ та підвищення економіки.

Попереду ще чимало завдань, – каже Порошенко. На Хмельниччині, зокрема, треба підняти людям зарплату, бо в середньому тут отримують менше семи тисяч гривень.

А ще – покликати в область іноземних інвесторів, аби створити тут інвестиційний та економійний «бум». Впоратись із цим доручає новообраному керівнику Хмельниччини – Вадиму Лозовому.

Новопризначений очільник Хмельниччини – Вадим Лозовий – у політиці з 2015-го. Тоді став депутатом обласної ради й очолив фракцію «За конкретні справи». Натомість у бізнесі Лозовий значно раніше. З 2007-го працює у мережі гіпермаркетів «Епіцентр», власником якої є народний депутат України – Олександр Герега.

Вміння вести бізнес знадобиться Вадиму Лозовому на нинішній посаді,- вважає народний депутат від президентської полістсили – Сергій Мельник.

З призначенням Вадима Лозового, команда Олександра Гереги де-факто контролюватиме всю область. Напередодні там отримали ще одну керівну посаду – співзасновник партії «За конкретні справи», народний депутат Андрій Шинькович очолив обласний осередок БПП.

Загалом, народні депутати від Хмельниччини рішення Порошенка щодо призначення Лозового сприймають як належне. Кажуть, – як Презитент вирішив – так і буде.

Варто додати, що екс-голова  Хмельницької ОДА – Олександр Корнійчук пішов у відставку 16 травня. Причин такого рішення – не пояснив. За словами Петра Порошенка, з політики Корнійчук не йде, ба більше –  стане радником Президента.

 

 

 

 

 

 

 

 

" " " "