Хмельницька облдитлікарня отримає офтальмологічне обладнання від ВБФ «Серце до серця»

1099

«Струмочок» і «Веселка» за 65 тисяч гривень з’являться у Хмельницькій обласній дитячій лікарні. Нині Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» презентував сертифікати  на офтальмологічне обладнання для дітей. Вже дванадцять років поспіль цей фонд збирає кошти по всій країні. Скільки збере кожна область стільки витрачають на потреби дитячих лікарень. Минулоріч отримали понад 65 тисяч гривень, за них придбають три апарати для динамічної офтальмохромотерапії та один для тренування акомодації.

На застарілому обладнанні, часом тридцятилітньому, у Хмельницькій обласній дитячій лікарні офтальмологи намагаються поліпшити зір маленьким подолянам. Вже незабаром  тут чекають на оновлення «Струмочок» і «Райдуга».

Це вже не перша співпраця фонду і обласної лікарні для дітей. Зокрема для офтальмологічного відділення вже придбали щілинну лампу, та обладнання для діагностики патологій у недоношених. Дванадцять років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» визначає загальну для всіх областей тематику.

Як то кажуть – копійка до копійки…  На рік поточний у хмельничан амбітніші плани, хочуть зібрати стільки грошей, аби придбати вкрай необхідне для ЛОР-відділення обладнання. 2018-го планують збирати гроші на апарати для ЛОР-відділень.

Ціна такого пристрою стартує від півмільйона гривень. Долучитися до акції може кожен: цьогорічний збір коштів триватиме з другого по двадцять друге квітня. Тож вже незабаром шукайте «серця» й допомагайте дітям.

 

" " " "