Хмельницькі армійці-ракетники відзначають 21-шу річницю створення бригади.

1252

Хмельницькі армійці-ракетники відзначають 21-шу річницю створення бригади. За цей час було багато миттєвостей, кажуть вояки, однак справжнім випробуванням на міцність стали події на Донбасі. І сьогодні вони продовжують виконувати завдання на Сході, та які саме – не розголошують.

Віктор Буяльський – нині військовослужбовець-ракетник – був мобілізований до українського війська 2014-го року. По закінченню терміну служби підписав контракт у військовій частині. І зараз чоловік, разом із побратимами, виконує завдання у зоні проведення операції об’єднаних сил. Чоловік каже, у перемозі сумніву немає. Нині хмельницькі ракетники відзначають 21-шу річницю від заснування військової частини.

За час ведення бойових дій на Донбасі військовослужбовці бригади виконували та виконують поставленні завдання чітко та якісно. Нині значно підвищили забезпечення українських армійців, хмельницькі ракетники не стали виключенням.

Цьогоріч до свята відкрили і храм на території частини. Фундамент церкви заклали ще 2011 року, та повноцінно взялися за будівництво на початку 2018-го. Нині армійці-ракетники є зразковими вояками, котрі мають славну історію.

Головне для армійців, кажуть військові, відчувати підтримку своїх рідних. Тоді будь-які завдання до снаги.

" " " "