Хмельницькі джитсери стали чемпіонами світу

829

Безцінний досвід, нові знайомства та нагороди найвищого ґатунку. Днями хмельницькі спортсмени взяли участь у чемпіонаті світу з бразильського джиу-джитсу, що проходив в Абу-Дабі. На тринадцятьох наші бійці привезли вісім нагород, серед яких є навіть золоті.

Безцінний досвід, нові знайомства та нагороди найвищого ґатунку…і все це хмельницькі джитсери привезли з Абу-Дабі. Днями у столиці ОАЕ пройшов чемпіонат світу з бразильського джиу-джитсу. Він зібрав понад сотню країн та понад 10 тисяч учасників.

З Хмельниччини на чемпіонат світу їздили тринадцять спортсменів. На усіх наші бійці завоювали вісім нагород. Три – на фестивалі, що передував самому турніру.

Ще п’ять медалей наші бійці відстояли на чемпіонаті. Дві нагороди – найвищого ґатунку.

Чемпіоном світу повернувся і Міша Смолінський. Попри щоденні тренування та неабияке бажання виграти, ця перемога для нього стала справжньою несподіванкою.

Суперники з інших країн та, в першу чергу, масштаб чемпіонату вразив усіх наших бійців. Це – світовий турнір, кажуть хмельничани, який насправді запам’ятовується.

Окрім нагород, з Абу-Дабі хмельничани привезли ще й безцінний досвід та нові знайомства. А загалом, жартують джитсери, на такі чемпіонати потрібно їхати щонайменше двічі. Перший раз – для розвідки, другий, аби перемагати.

Перенести досвід на татамі хмельничани зможуть зовсім скоро, адже після чемпіонату світу не відпочивають, а посилено готуються до наступного старту. Тепер на наших бійців чекає європейський турнір.

" " " "