Хмельницькі прикордонники підвищували свою майстерність.

1004

В рамках навчально-методичного збору, який було організовано на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, фахівці різних підрозділів продемонстрували свої теоретичні знання та практичні навички. Вони показали, як володіють зброєю, відпрацювали блок комплексних занять з порядку організації та методики проведення тактико-вогневої підготовки.

Щорічні навчально-методичні збори відбулись в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Такі навчання проводять щорічно.

Офіцери зі всього кордону приїхали, аби провести навчання для своїх колег. За напрямком навчань тут була вогнева підготовка, особиста безпека та застосування сили, тактична медицина і тактико-спеціальна підготовка. Збори тривають три дні. Керівники навчань переконують, такі заняття роблять із прикордонників справжніх професіоналів.

Впродовж трьох днів офіцери здавали залік з фізичної підготовки та тестування за теоретичними знаннями положень та керівних документів. Нині військових оцінюють у вогневій підготовці – на скільки вони вправні із різними видами зброї.

 Офіцери кажуть, такі навчання дають змогу дізнаватись про нові методики роботи, які потім застосовують, захищаючи наші кордони.

Військовослужбовці запевняють, проведення практичних занять і тренувань науково-педагогічним складом Національної академії дало можливість в рази підвищити професійну майстерність учасників навчань.

" " " "