«Хмельницький крізь об’єктив».

1330

Фотограф – режисер миті. Конкурсне журі підбило підсумки щорічного фотоконкурсу «Хмельницький крізь об’єктив». Цього року кращих обирали серед сорока п’яти учасників.  Вони надіслали понад триста різнопланових робіт у таких номінація, як «Хмельницький фоторепортер» та «Ми – єдина Україна».

Віктор Заграй вперше подав свої світлини на конкурс «Хмельницький крізь об’єктив». І одразу отримав перемогу у номінації «Хмельницький фоторепортер». Каже, ніколи не думав фотографувати професійно. Тай  перший нормальний фотоапарат купив після народження сина. Відтак на початку жовтня, прогулюючись місцевим парком, таки спіймав чудовий краєвид, який нині оцінили найвищою відзнакою.

А от Катерина Пташник п’ятий рік поспіль приймає участь у конкурсі.  Цього року її вдалося отримати одразу дві нагороди – третє місце у номінації «Хмельницький фоторепортер» та омріяне у «Ми – єдина Україна». Через свою роботу фотографиня намагалася передати відчуття віри, яке жевріє у серці маленької українки.

Також на конкурсі була присутня окрема номінація – «Приз міського голови». Її цього року отримало три учасника. Щоправда, визначити їх було не так просто. Адже загалом на конкурс надіслали 336 світлин.  За слова Олександра Симчишина, усі були професійними та гідними перемоги.

Та ще одна номінація залишилася без переможця. У музеї-студії фотомистецтва продовжується голосування за «Приз глядацьких симпатій». Свій вибір  можна буде зробити до 9 жовтня включно.

" " " "