Хмельницький пенсіонер виявив на дачній ділянці справжнісінький арсенал зброї

1401

Вибухівка, граната, револьвери, набої та арбалет. Хмельницький пенсіонер виявив на власній дачній ділянці справжнісінький арсенал. Розповідає, такий подарунок хтось підкинув на город нещодавно. Бо два дні тому навідувався сюди – зброєю тут і не пахло. Додає, спершу думав – сумка – злий жарт молодих і відважних.

Знайомтеся, це – Геннадій Клеймушкін. Військовий пенсіонер – дачник зі стажем. Розповідає, на власній земельній ділянці влітку буває часто. Додає, зважаючи на спеку, старається кілька разів на тиждень навідатись і полити городину. Цього дня, як завжди, на дачі був від самого ранку. Лишень перевдягнувся – одразу взявся до роботи. Почавши, біля бочки з водою виявив сюрприз. Камуфляжна сумка з невідомим вмістом красувалася просто неба. Чоловік пригадує, довго її розглядав, а потім цікавість взяла гору.

Поліцейські одразу огородили територію. І приступили до роботи. Сумка виявилась вибухонебезпечною.

І це – далеко не весь арсенал, котрий сховали на городі в пенсіонера. Окрім вибухівки в сумці виявили й купу зброї.

Наразі поліцейські активно опитують сусідів та шукають можливих свідків – тих, хто міг би допомогти віднайти власника арсеналу. Якщо знайдуть, відповідальності йому не уникнути. Кримінальне провадження за фактом уже порушили. Відповідно до ч. 1 ст. 263 зловмиснику світить від 2 до 5 років. А, от, свідомому дачнику копи дякують – за оперативність та свідомість. Кажуть, раптом що, небезпечний сюрприз міг призвести до справжнісінької трагедії.

 

" " " "