Хмельницькі патрульні затримали двох грабіжників

Зловмисники прямо посеред білого дня видерли у жінки сумку та поцупили телефон

1219

У Хмельницькому двоє патрульних затримали групу молодиків, які прямо посеред білого дня вирвали у жінки сумку та вкрали телефон. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився третього листопада приблизно о  восьмій годині. Двоє патрульних з поліцейської роти № 4 Артем Баценко та Валерій Добровольський виїхали на виклик на Львівське шосе. Повідомлялося, що там двоє невідомих молодиків обікрали 54-річну жінку, забравши в неї сумку, в якій були гроші та 2 мобільних телефони.

Правоохоронці не стали гаяти часу та швидко вирушили на місце події, попутно дізнавшись про особливі прикмети зловмисників та орієнтовний напрямок, у якому вони втекли з місця злочину. В ході обстеження дворів найближчих будинків патрульні помітили двох чоловіків, які за зовнішніми ознаками підходили під опис грабіжників. Вони перебували у дворі будинку № 3/1, що на вулиці Молодіжна. Коли поліцейські помітили в руках одного з них жіночу сумку, то в них майже не залишилося сумнівів.

Патрульні наздогнали підозрюваних та затримали їх. Ними виявилися двоє містян віком по 32 роки. Раніше вони вже були судимі за майнові злочини, а один з них ще й за нанесення тілесних ушкоджень.

Читайте також: На Хмельниччині шахраї продовжують наживатися на довірі людей

Далі на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції. Правоохоронці затримали нападників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

" " " "