Хмельницький у «червоній зоні». Що із цього приводу думають містяни

1977

З березня в Хмельницькому карантин. Спочатку місто фактично було паралізоване від обмежень. Потім кілька місяців послаблення – і, як результат, стрімке збільшення хворих. Відтак, вже з понеділка Хмельницький у«червоній» зони. Щоправда, керівникам місцевого самоврядування вдалося домогтися мінімальних обмежень, аби бізнес зміг продовжувати працювати.

Від понеділка Хмельницький у «червоній» зоні. Така ситуація пов’язана із кількістю хворих на коронавірусну інфекцію. Тож, нове зонування внесло певні обмеження. Переважно вони стосуються транспортного сполучення та роботи закладів громадського харчування. Поки керівництву міста вдалося домогтися продовження роботи сфер послуг та торгівлі. Такий експеримент триватиме до кінця тижня. Якщо кількість хворих збільшуватися не буде, то місто житиме у звичному режимі. Ми запитали у хмельничан – як вони ставляться до того, що обласний центр потрапив у червону зону.

Більшість містян підтримують карантині обмеження. Щоправда, тимчасове припинення продажу залізничних квитків їх обурює. Кажуть, змушені шукати нові можливості аби їх придбати.

Дехто виступає за посилення карантинних обмежень. Таку ситуацію пояснюють кількістю хворих,  яка стрімко зростає.

" " " "